Parentaler anmeldelser
Administrator

Anmeldelse af Parentaler-appen: Vælg en pålidelig forældrekontrol

Opdateret 08.06.24

Omkring 42% af børnene har telefoner i en alder af ti år, hvilket lægger et stort mentalt pres på forældre for at beskytte deres børn mod internettets rædsler. Telefonovervågningsapps som Parentaler-appen kan hjælpe forældre med at finde mental ro. De kan finde deres placering, aktivitet på sociale medier, kontakter og beskeder.

Med så pålidelig kontrol kan forældre trygt give telefoner til yngre børn uden bekymringer. Denne artikel om Parentaler gennemgår alle funktionerne, og hvordan du kan installere den.

Parentaler Anmeldelse: Hvordan virker det?

Parentaler sender notifikationer til forældrenes kontodashboard fra deres barns telefon. Den kan spore placering, opkald, kontakter, e-mails, sociale medier, søgninger og geofencing.

Appen er stærk nok til at sende notifikationer om bestemte nøgleord fra sendte og modtagne beskeder og filer. Parentaler gør dette uden at blive opdaget og arbejder problemfrit i baggrunden. En anden fordel er at finde den tabte telefon, hvis dit barn mister den et eller andet sted. 

Den gemmer også skærmbilleder af telefonaktivitet på dashboardet til senere visning. Vi diskuterer funktionerne i detaljer nedenfor.

Egenskaber ved Parentaler:

  • Filtrering af indhold: Du kan kontrollere og filtrere bestemte hjemmesider og onlineindhold for at forhindre, at dit barn støder på det. På den måde vil dit barn kun se tilladt indhold.
  • Overvågning af aktiviteter: Se dit barns internetbrug, browserhistorik, interaktion med sociale medier og brug af andre apps. Parentaler deler dette i realtid, så du ikke går glip af noget.
  • GPS-sporing: Brug Parentaler-appens GPS-positionssporing til at vide, hvor dit barn er hele tiden. Det sikrer deres sikkerhed, når de ikke er hjemme.
  • Geofencing: Mens du sporer den geografiske placering, kan du også indstille en omkreds for dine børn. Hvis de krydser den, får du besked om deres bevægelser i et nyt område.
  • WiFi-blokering: Hvis du er bekymret for, at dit barn bruger for meget tid på internettet, kan du blokere og begrænse deres mobile WiFi-adgang.
  • Sikkerhed på nettet: Bloker voksenhjemmesider og -spil fra deres enhed for at beskytte dem mod sådant indhold.
  • Tjek opkald og kontakter: Du kan se deres kontaktliste og indgående og udgående opkald. Du kan også tjekke deres beskeder og e-mails.
  • App-tjek: Find ud af, hvilke apps dit barn har downloadet på sine enheder, selv når de forsøger at slette og skjule dem senere.

Parentaler App Kompatibilitet

Parentaler-appen er designet til at være kompatibel med forskellige operativsystemer og enheder. Den fungerer godt på iOS og Android, og den vil fungere med Android 4.0 og de nyeste Apple-enheder. Du skal også have en god internet- eller WiFi-forbindelse for at få alle opdateringer. Du kan nemt få adgang til Parentaler-kontoen fra din telefon for at overvåge måltelefonen.

Er Parentaler ægte?: Forstå fordele og ulemper ved appen

er parentaler legit

Mange forældre spekulerer måske på, om Parentaler er en legitim app. Men der er rigtige anmeldelser online, som beviser appens effektivitet og virkning. Ifølge disse anmeldelser kan brugerne lide, hvor let appen er at finde ud af og installere.

Forældre kan få indsigt i deres børns brug af internet og sociale medier. Desuden kan de være bekymringsfri efter at have blokeret spil, overdreven WiFi-brug og voksenindhold. Vi diskuterer fordele og ulemper ved Parentaler-appen nedenfor.

Fordele

✅ Brugervenlig installation og navigation af applikationer

✅ Fungerer på flere operativsystemer: iOS og Android

✅ Ideel til overvågning af placering, sociale medier og internet

✅ Hjælpsom kundesupport 

✅ Hurtig besked på forældrenes mobil

Ulemper

❌ Parentaler anmelder klager over manglende gratis prøveperiode

❌ Færre kontrolmetoder på internettet

❌ Den fungerer ikke på Mac eller pc til overvågning

Sådan installerer du Parentaler App?

Det er ret nemt at installere Parentaler-appen. Find ud af, hvordan du installerer den i et par nemme trin.

  • Besøg Parentalers hjemmeside.
  • Klik på Prøv nu på hjemmesiden.
  • Du bliver sendt videre til et par spørgsmål.
  • Svar på spørgsmålene, eller spring dem over.
  • Registrer dig på Parentaler med dit e-mail-id, og angiv en adgangskode.
  • Du kan også bruge en Google-konto. 
  • Vælg en abonnementsplan for at komme i gang. 
  • Følg instruktionerne i Parentaler-mailen.
  • Download og opsæt Parentaler på målenheden.
  • Par enheder, som du bliver bedt om, for at opbygge en forbindelse.
  • Log ind på din Parentaler-konto.
  • Begynd at overvåge ved hjælp af dashboardet.

Parentaler App Priser og abonnementsplaner

Parentaler pris

Da der ikke er nogen gratis prøveperiode, tænker du måske: "Hvor meget koster Parentaler-abonnementet?". For at få adgang til denne overvågningsapp skal du registrere dig og vælge en plan, der passer til dine behov.

Parentaler-omkostningerne er overkommelige og bliver relativt billigere, når du vælger længerevarende planer. Der er månedlige, kvartalsvise og årlige planer at vælge imellem.

Parentaler pris planer og abonnement:

  • $42,69/måned en måneds abonnement 
  • $73,2/kvartal tre måneders abonnement ($24,40/måned)
  • $122.04/år et års abonnement ($10.17/måned)

Disse planer tilbyder en fleksibelt valg for forældre. De kan vælge årlige eller månedlige abonnementer. Som forælder vil du gerne have uafbrudt kontrol over dit barns telefon. Desuden er Årligt abonnement vil koste dig mindst på månedsbasis. Mange brugere vælger denne plan, da den er den mest overkommelige og bekvemme.

Hack enhver mobil enhed nemt
Prøv nu

Ofte stillede spørgsmål

Er Parentaler en lovlig app?

Som forælder er du måske splittet mellem, hvad der er etisk forsvarligt, og hvordan du beskytter dit barn. Det er vigtigt at sikre og respektere barnets privatliv, selv når du bruger en overvågningsapp. Sørg for at overholde alle gældende regler om samtykke og databeskyttelse, når du bruger en sådan app.

Kan mine børn opdage Parentaler-appen?

Parentaler-appen kan ikke opdages, da den arbejder diskret i baggrunden. Så dine børn kan ikke spore appen på deres telefoner. Appen er designet til ikke at være påtrængende på systemet.

Kan jeg overvåge flere enheder med Parentaler?

Ja, du kan bruge én Parentaler-konto til at overvåge flere enheder. Så hvis du har flere børn, vil denne app sikre, at du har oplysninger om hvert barns mobilbrug. Desuden kan du overvåge aktiviteten på tværs af forskellige enheder i dit hjem.

Afsluttende tanker

Parentaler-applikationen er blandt de bedste mobilovervågningsapps, der tilbyder realtidskontrol af geografiske placeringer, e-mails, beskeder og sociale medier. Du kan også blokere unødvendige hjemmesider, som kan påvirke den unge hjerne. Parentaler kommer også med forskellige abonnementsplaner, som man kan vælge imellem. Med pålidelig overvågning er det en lille pris at betale for dit barns sikkerhed.

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *.