πώς οι απατεώνες κρύβουν τα ίχνη τους
admin

Ανακαλύψτε πώς οι απατεώνες κρύβουν τα ίχνη τους και πώς να τους ξεγελάσετε

Ενημερωμένο 08.22.24

Τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια θεωρούν ότι η απιστία είναι ο απόλυτος αποδιοργανωτής της συμφωνίας. Οι στατιστικές δείχνουν ότι 54% των ζευγαριών σε μια δεσμευμένη σχέση θα χωρίσουν μόλις έρθει στο φως η αλήθεια της απιστίας τους. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που λένε οι απατεώνες για να κρύψουν τις σχέσεις, τα περισσότερα από τα οποία είναι ευχάριστα στο αυτί.

Αναρωτιέστε πώς οι απατεώνες κρύβουν τα ίχνη τους; Αυτό το άρθρο εξηγεί μερικές δημοφιλείς τεχνικές που χρησιμοποιούν για να αποφύγουν να τους ανακαλύψουν οι σύζυγοί τους.

Τι συνιστά εξαπάτηση;

Η απιστία αναφέρεται στην εσκεμμένη πράξη της παραβίασης της εμπιστοσύνης του συντρόφου σας με το να πυροδοτήσετε μια ρομαντική σχέση ή να εμπλακείτε σε δόλιες δραστηριότητες με ένα άλλο άτομο. Οι απατεώνες συχνά παρέχουν παράλογους λόγους για τους οποίους έχουν δεσμό ─ κάποιοι θα ισχυριστούν ότι δεν ικανοποιήθηκαν οι συναισθηματικές τους ανάγκες, ενώ άλλοι θα ομολογήσουν ότι ο πειρασμός τους κέρδισε.

Η εκμάθηση του τρόπου με τον οποίο οι απατεώνες κρύβουν τα ίχνη τους στο iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε αν ο σύντροφός σας απατά ή όχι και πόσο καιρό διαρκεί η κρυφή σχέση.

8 επαληθευμένοι τρόποι με τους οποίους οι απατεώνες κρύβουν τα ίχνη τους

  1. Οι συσκευές τους προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης

Έχει ο σύντροφός σας κωδικό ξεκλειδώματος για κάθε συσκευή που διαθέτει; Αν ναι, μάλλον έχει κάτι να κρύψει. Οι απατεώνες δημιουργούν συχνά νέους κωδικούς πρόσβασης για να σας εμποδίσουν να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό τους. Δεν αποτελεί έκπληξη, αν σκεφτείτε ότι όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας τους περιέχονται σε αυτές τις έξυπνες συσκευές.

Το να ζητάτε από έναν απατεώνα τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφώνου του μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση ─ μπορεί ακόμη και να σας κατηγορήσει ότι προσπαθείτε να παραβιάσετε την ιδιωτική του ζωή.

  1. Αποκρύπτουν πληροφορίες

Ένα άλλο αποκαλυπτικό σημάδι ότι το έτερον ήμισυ σας απατάει περιλαμβάνει τον έλεγχο των πληροφοριών που μοιράζεται μαζί σας. Θα απαντούν έξυπνα στις διαμαρτυρίες σας και θα σας ηρεμούν με καθησυχαστικά λόγια κάθε φορά που θα διατυπώνετε βάσιμες ανησυχίες σχετικά με τη συμπεριφορά τους.

Οι απατεώνες θα εξηγήσουν πώς χρησιμοποίησαν τα χρήματα της οικογένειας ή γιατί άργησαν να γυρίσουν στο σπίτι χρησιμοποιώντας συνοπτικές, καλά ενορχηστρωμένες δηλώσεις που εγείρουν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.

  1. Μερικοί απατεώνες τείνουν να μοιράζονται υπερβολικά

Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι έχουν την τάση να μοιράζονται υπερβολικά πολλά όποτε νιώθουν ότι απειλούνται από τους συντρόφους τους. Αυτό το ψυχολογικό τέχνασμα περιλαμβάνει την αποκάλυψη σχεδόν όλων όσων κάνατε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όπως είναι αναμενόμενο, οι απατεώνες θα τροποποιήσουν ορισμένες λεπτομέρειες της ιστορίας τους προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους.

Αν κρύβετε πράγματα από τον σύντροφό σας, το πιθανότερο είναι ότι θα το παρακάνετε για να μην κινήσετε τις υποψίες του. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι είστε ένοχοι για κάτι.

  1. Χρησιμοποιούν συγκεκριμένους κωδικούς εξαπάτησης

Το να ψάξετε το τηλέφωνο του συντρόφου σας μπορεί να σας δώσει επαρκείς αποδείξεις για την απιστία του. Όταν διαβάζετε τα μηνύματά του, ελέγξτε αν χρησιμοποιεί κωδικούς, emojis και σλανγκικούς όρους όπως DTF (Down To F*ck). Οι απατεώνες θα χρησιμοποιήσουν τέτοιες κρυφές κρυπτογραφήσεις για να αποκρύψουν τα μηνύματά τους, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολο να τους πιάσετε.

Σήμερα, τα emojis περιέχουν μυστικά νοήματα που είναι συνήθως σεξουαλικής φύσης. Μόλις μάθετε πώς να αποκωδικοποιείτε αυτούς τους κρυμμένους κώδικες και τα μηνύματα, θα είστε σε καλύτερη θέση να γνωρίζετε τι συζητάει ο/η απατημένος/η σύντροφός σας με τον/την εραστή/τρια του/της.

  1. Έχουν εγκαταστήσει το Second Space στο τηλέφωνό τους

Το Second Space είναι μια μοναδική εφαρμογή τηλεφώνου που χρησιμοποιούν οι απατεώνες για να καλύψουν προσεκτικά τα ίχνη τους. Αυτή η εφαρμογή δημιουργεί ξεχωριστούς λογαριασμούς στην ίδια συσκευή, επιτρέποντας στους χρήστες να προστατεύουν τα δεδομένα τους από τα αδιάκριτα μάτια μη εξουσιοδοτημένων μερών. Εκτός από τη δημιουργία ενός κρυφού φακέλου, το Second Space δημιουργεί δύο διαφορετικούς χώρους στο τηλέφωνό σας για να διευκολύνει τη μυστική σας ζωή.

Η απόκρυψη της εξαπάτησης στο iPhone είναι εξαιρετικά εύκολη αν χρησιμοποιήσετε το Second Space. Οι ανέντιμες δραστηριότητές σας θα παραμείνουν μυστικές όσο ο σύντροφός σας δεν μαθαίνει ότι χρησιμοποιείτε αυτή την εφαρμογή.

  1. Οι απατεώνες χρησιμοποιούν χειραγώγηση για να κρύψουν τα ίχνη τους

Εδώ και χρόνια, οι απατεώνες είναι γνωστό ότι είναι άριστοι χειριστές. Εκμεταλλεύονται τα τρωτά σημεία του συντρόφου τους για να τον κρατούν πάντα σε εγρήγορση. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να σας κατηγορήσουν για απιστία, παρόλο που γνωρίζουν πλήρως ότι είστε πιστή, μόνο και μόνο για να σας αποσπάσουν την προσοχή από τη δική τους απιστία.

Μόλις οι απατεώνες έρθουν αντιμέτωποι με την αλήθεια, θα αποφύγουν εντελώς να παραδεχτούν τις πράξεις τους. Αντ' αυτού, θα σας πουν τα πράγματα που λένε οι απατεώνες για να κρύψουν τις σχέσεις τους, όπως "Δεν θα ξανασυμβεί".

  1. Ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με θρησκευτική ευλάβεια

Οι περισσότεροι απατεώνες έχουν μοτίβα και προγράμματα που ακολουθούν απαρέγκλιτα. Για παράδειγμα, ξυπνούν πολύ νωρίς για τη "δουλειά" και επιστρέφουν στο σπίτι αρκετά αργά. Όταν έρθει το Σαββατοκύριακο, θα σας πουν για ένα επείγον εταιρικό σεμινάριο ή μια υποχώρηση που πρέπει να παρακολουθήσουν μακριά από την πόλη.

Οι άπιστοι άνθρωποι πληρώνουν επίσης με μετρητά όταν κάνουν αγορές για να αποφύγουν να αφήσουν ψηφιακά ίχνη των δαπανών τους. Επιπλέον, θα αποφεύγουν να αποκαλούν τους ανθρώπους με το όνομά τους όταν συμμετέχουν σε τηλεφωνικές συνομιλίες, ειδικά όταν έχουν πολλαπλά ερωτικά ενδιαφέροντα.

  1. Αποφεύγουν να γυμνάζονται στην παρουσία του συντρόφου τους

Μπορεί ο σύντροφός σας να γδυθεί παρουσία σας; Αν όχι, μπορεί να κρύβει κάποια αμφισβητήσιμα σημάδια στο σώμα του, όπως πιπιλιές και βλεφαρίδες BDSM. Τέτοια σημάδια είναι εύκολο να εντοπιστούν, ακόμη και από το ανεκπαίδευτο μάτι. Οι απατεώνες θα διαγράψουν επίσης τα ψηφιακά τους ίχνη για να διασφαλίσουν ότι δεν θα καταλάβετε τι ετοιμάζουν.

Πού λοιπόν κρύβουν οι γυναίκες πράγματα από τους συζύγους τους; Όλα τα αδιάσειστα στοιχεία είναι πιθανώς αποθηκευμένα με ασφάλεια στα τηλέφωνά τους που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

Εξερευνήστε πώς οι απατεώνες κρύβουν τις πράξεις τους
Δοκιμάστε τώρα

Συμπέρασμα

Το να προσπαθείτε να πιάσετε έναν απατεώνα μπορεί μερικές φορές να μοιάζει σαν να παίζετε ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο διασαφήνισε πώς οι απατεώνες κρύβουν τα ίχνη τους. Μόλις ανακαλύψετε ότι ο σύντροφός σας απατά, είναι σημαντικό να αποφύγετε να ενεργήσετε με θυμό. Αφιερώστε χρόνο για να καταλάβετε αν αξίζει πραγματικά να περάσετε τη ζωή σας μαζί του. Αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμη και την επίσκεψη σε έναν θεραπευτή ζευγαριών σε μια προσπάθεια να ξαναχτίσετε τη σχέση σας από την αρχή.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμένα με *