cum își ascund trișorii urmele
admin

Descoperă cum își ascund urmele cei care trișează și cum să îi păcălești

Actualizat 08.22.24

Cele mai multe cupluri căsătorite consideră că înșelăciunea este cea mai mare problemă. Statisticile arată că 54% dintre cuplurile aflate într-o relație serioasă se vor despărți odată ce adevărul despre infidelitatea lor va ieși la iveală. Există lucruri specifice pe care cei care înșală le spun pentru a ascunde aventurile, majoritatea fiind plăcute la ureche.

Vă întrebați cum își ascund trișorii urmele? Acest articol explică câteva tehnici populare pe care aceștia le folosesc pentru a evita să fie descoperiți de soții lor.

Ce reprezintă înșelăciunea?

Înșelăciunea se referă la actul deliberat de a încălca încrederea partenerului tău prin inițierea unei relații romantice sau prin implicarea în activități înșelătoare cu o altă persoană. Înșelătorii vor oferi adesea motive absurde pentru a explica de ce au o aventură ─ unii vor susține că nevoile lor emoționale nu au fost satisfăcute, în timp ce alții vor mărturisi că tentația a pus stăpânire pe ei.

Învățarea modului în care cei care înșală își ascund urmele pe iPhone vă poate ajuta să aflați dacă partenerul dvs. vă înșeală sau nu și de cât timp durează această relație clandestină.

8 moduri verificate prin care trișorii își ascund urmele

  1. Dispozitivele lor sunt protejate prin parolă

Partenerul dvs. are o parolă de deblocare pentru fiecare dispozitiv pe care îl deține? Dacă da, probabil că are ceva de ascuns. Înșelătorii vor crea frecvent parole noi pentru a vă împiedica să le accesați telefonul. Nu este surprinzător, având în vedere că toate dovezile infidelității lor sunt conținute în aceste gadgeturi ingenioase.

Dacă îi cereți unui trișor parola telefonului său, este posibil să stârniți un conflict ─ ar putea chiar să vă acuze că încercați să îi invadați intimitatea.

  1. Ei rețin informații

Un alt semn revelator că partenerul tău de viață te înșeală implică faptul că acesta controlează informațiile pe care le împărtășește cu tine. Va răspunde inteligent la protestele dumneavoastră și vă va calma cu cuvinte de asigurare ori de câte ori vă veți exprima îngrijorări valide cu privire la comportamentul lor.

Cei care trișează vor explica cum au folosit banii familiei sau de ce au ajuns târziu acasă folosind declarații succinte, bine orchestrate, care ridică mai multe întrebări decât răspunsuri.

  1. Unii trișori au tendința de a împărtăși prea mult

Pe de altă parte, unele persoane au tendința de a împărtăși prea mult ori de câte ori se simt amenințate de partenerul lor. Acest truc psihologic implică dezvăluirea a aproape tot ceea ce ați făcut pe parcursul zilei. Așa cum era de așteptat, cei care înșală vor modifica anumite detalii ale poveștii lor pentru ca ei să-și acopere urmele.

Dacă ați ascuns lucruri de partenerul dvs., există șanse să exagerați pentru a nu-i trezi suspiciuni. Cu toate acestea, această trăsătură ar putea indica faptul că ești vinovat de ceva.

  1. Ei folosesc anumite coduri de înșelăciune

Dacă vă uitați în telefonul partenerului dvs. puteți obține dovezi ample ale infidelității acestuia. Atunci când îi citiți textele, verificați dacă folosește coduri, emoticoane și termeni de argou, cum ar fi DTF (Down To F*ck). Înșelătorii vor folosi astfel de coduri ascunse pentru a-și ascunde mesajele, ceea ce face și mai dificilă prinderea lor.

În prezent, emoji-urile conțin semnificații secrete care sunt de obicei de natură sexuală. Odată ce ați învățat cum să decodificați aceste coduri și mesaje ascunse, veți fi într-o poziție mai bună pentru a ști ce discută partenerul dvs. infidel cu amanta sa.

  1. Și-au instalat Second Space pe telefon

Second Space este o aplicație telefonică unică pe care trișorii o folosesc pentru a-și acoperi cu grijă urmele. Această aplicație creează conturi separate pe același dispozitiv, permițând utilizatorilor să își protejeze datele de ochii curioși ai unor părți neautorizate. În afară de crearea unui dosar ascuns, Second Space creează două spații distincte pe telefon pentru a vă facilita viața secretă.

Învățarea modului de a ascunde înșelăciunile pe iPhone este remarcabil de ușoară dacă folosești Second Space. Activitățile tale dezonorante vor rămâne un secret atâta timp cât partenerul tău nu află că folosești această aplicație.

  1. Trișorii folosesc manipularea pentru a-și ascunde urmele

De ani de zile, se știe că trișorii sunt maeștrii manipulatori. Aceștia vor exploata vulnerabilitățile partenerului lor pentru a-l ține în permanență la limită. De exemplu, te-ar putea acuza de înșelăciune în ciuda faptului că știu foarte bine că ești fidelă, doar pentru a-ți distrage atenția de la propria infidelitate.

Odată ce trișorii sunt confruntați cu adevărul, vor evita complet să își recunoască acțiunile. În schimb, vă vor spune lucrurile pe care le spun cei care înșală pentru a ascunde aventurile, cum ar fi "Nu se va mai întâmpla din nou".

  1. Urmează cu religiozitate un anumit program

Cei mai mulți trișori au modele și programe pe care le urmează fără greș. De exemplu, se trezesc foarte devreme pentru "muncă" și se întorc acasă destul de târziu. Când se instalează weekendul, vă vor spune despre un atelier de lucru sau o retragere urgentă a companiei la care trebuie să participe departe de oraș.

De asemenea, persoanele necredincioase vor plăti cu numerar atunci când fac cumpărături pentru a evita să lase o urmă digitală a cheltuielilor lor. În plus, vor evita să cheme oamenii pe nume atunci când se angajează în conversații telefonice, mai ales atunci când au mai multe interese amoroase.

  1. Ei evită să se dezbrace în prezența partenerului lor

Poate partenerul tău să se dezbrace în prezența ta? În caz contrar, ar putea ascunde niște semne corporale dubioase, cum ar fi sughițuri și gene BDSM. Astfel de semne sunt ușor de observat, chiar și pentru un ochi neexperimentat. Înșelătorii își vor șterge, de asemenea, amprentele digitale pentru a se asigura că nu vă dați seama ce pun la cale.

Deci, unde ascund femeile lucruri de soții lor? Probabil că toate dovezile concrete sunt stocate în siguranță pe telefoanele lor protejate prin parolă.

Explorați modul în care trișorii își ascund acțiunile
Încearcă acum

Concluzie

Încercarea de a prinde un trișor poate fi uneori ca și cum ai juca un joc de-a șoarecele și pisica. Sperăm că acest articol a elucidat modul în care trișorii își ascund urmele. Odată ce descoperiți că partenerul dvs. înșală, este important să evitați să acționați la furie. Ia-ți timp să îți dai seama dacă merită cu adevărat să îți petreci viața cu ei. Acest lucru ar putea însemna chiar vizitarea unui terapeut de cuplu în încercarea de a vă reconstrui relația de la zero.

Lăsați un răspuns:

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *