преглед на приложението mspy
Администратор

Изчерпателен преглед на приложението mSpy: Характеристики, плюсове и минуси

Актуализиран 08.06.24

Следенето на някого, независимо дали става дума за ваш служител, деца или съпруг, може да изглежда неетично, но някои обстоятелства го налагат. Например, децата ви са тийнейджъри и са склонни към онлайн измами, или съпругът ви може да се бори сам с изнудвач. В такива ситуации първият подход е да обърнете внимание на притеснението, което имате.

Въпреки това, когато справянето с проблема е предизвикателство, много хора избират приложения за наблюдение. Тогава mSpy се счита за един от най-добрите варианти. Но дали това наистина е истински избор? Много различни рецензии за mSpy могат да изглеждат пристрастни или твърде негативни. Можем да ви помогнем чрез това ревю да получите отговори на опасенията си относно приложението.

Нека да се потопим в този преглед и вие ще бъдете съдията за него.

Как mSpy Работа на приложението?

mSpy работи просто за прихващане на данните от целевото устройство. То прехвърля тези събрани данни към вашия акаунт, като показва пълен отчет за дейността на дадено лице.

Най-добрите характеристики на приложението са следните:

  • Получаване на информация за всяко натискане на клавиш и всяко докосване

Никога не пропускайте докосване от целево устройство; проверявайте всички натискания на клавиши за пълна информация.

  • проследяване на текущото им местоположение

Проверете местоположението им от устройството си и бъдете наясно с тях, в случай че изпаднат в беда.

  • Разберете на кого са се обадили

Проверете пълния запис на обажданията - от дневника до последните обаждания.

  • Вижте какво са търсили

Преглеждайте историята им на сърфиране напълно всеки ден.

  • Наблюдавайте чатовете в социалните мрежи

Наблюдавайте активността на всички акаунти в социалните медии - проследявайте всяка стъпка и чат.

  • Прочитане на SMS/текст (включително изтрити съобщения)

Дори да изтрият даден текст, можете да прегледате всички изпратени и получени текстове.

  • Вижте снимките, които те споделят и получават

Получете пълен достъп до галерията на целевото лице, за да видите снимките, които те изпращат или получават.

  • Правете всичко това, без да бъдете открити

Никога не се притеснявайте, че ще бъдете хванати, тъй като можете да преглеждате всички дейности, без да бъдете открити.

Приложение mSpy Съвместимост

mSpy е съвместим с версии на Android 4.0 и нагоре. Въпреки това първо трябва да руутнете устройството си. В противен случай mSpy не може да записва разговори в социалните мрежи или да получава достъп до мултимедия. Въпреки това mSpy работи само на мобилни устройства, а не на настолни компютри, което силно ограничава полезността му.

Освен това някои от по-мощните функции на mSpy, особено за устройства с iOS, включват джейлбрейк на телефона, което може да доведе до анулиране на гаранциите и да увеличи риска от зловреден софтуер. Този метод може да е труден за някои хора и ако се извърши неправилно, те могат да унищожат телефоните си.

Предимства и недостатъци на Приложение mSpy

Подобно на всяко друго приложение, mSpy проследяване на телефона има невероятни предимства и това се вижда, но има и някои недостатъци. За повече яснота прочетете посочените по-долу плюсове и минуси на приложението:

Плюсове

✅ Позволява ви да записвате екрана на целевото устройство с помощта на екранния рекордер.

✅ Позволява пълен достъп до дневника на повикванията и местоположението на вашата цел.

✅ Позволява ви да преглеждате текстове, включително изтрити съобщения.

✅ Можете да прегледате всички мултимедийни файлове, съхранени на устройството.

✅ Кийлогърът следи всичко, което въвеждате, включително изтрития текст.

✅ Проследяване на местоположението в реално време с известия при преминаване на предварително определена граница.

Против

❌ Няма безплатни изпитания или планове.

❌ Процесът на инсталиране на iOS може да е доста труден.

❌ Нуждаете се от отделен абонамент за всяко устройство, което искате да проследявате.

Приложение mSpy Метод на инсталиране

трябва ли да инсталирате mspy на целевия телефон

Процесът на инсталиране е лесен и включва всички стъпки. Въпреки това трябва да се отбележи, че инсталацията на целевите устройства изисква физически достъп, което може да е пречка за някои потребители. Трябва да имате физически достъп до телефона, за да деактивирате Google Play Protect. В противен случай системата за сигурност на телефона ще попречи на инсталацията.

Въпреки това не препоръчваме да го правите, тъй като това може да доведе до отпадане на гаранцията на устройството и да го направи по-уязвимо за хакери и зловреден софтуер.

Забележка: Ако целевият ви потребител има iPhone (iOS 11 или по-нова версия), можете да инсталирате mSpy на устройството или дистанционно чрез iCloud. За да направите това, ще ви трябват данни за вход в iCloud за целевия телефон или устройство.

Това няма да функционира, ако е активирано 2FA, тъй като трябва да предоставите код за проверка на целевото устройство.

За някои функции, като например наблюдение на WhatsApp и Tinder, е необходим джейлбрейк на телефона. Това включва премахване на ограниченията за модификация на софтуера и инсталиране на приложения на трети страни.

Ценообразуване на приложенията и модел на абонамент

ценообразуване на mspy

Цената на mSpy варира в зависимост от модела на абонамент. Той има mSpy premium и mSpy extreme. Можете да извършите плащането според вашия избор.

План mSpy Premium:

  • 1 месец: $48.99/месец
  • 3 месеца: $28.00/месец
  • 12 месеца: $11.67/месец

Що се отнася до mSpy Extreme, той започва от $45/месец за 3-месечен план и т.н.

Хакнете всяко мобилно устройство лесно
Опитайте сега

Често задавани въпроси

Легитимен ли е mSpy?

Използването на mSpy очевидно е законно, особено ако сте родител, загрижен за безопасността на детето си онлайн или по друг начин, и сте дали съгласието му. Въпреки това, тъй като законът варира в зависимост от нацията, окръга и дори щата, призоваваме ви да се консултирате с местните власти, преди да използвате приложението за наблюдение.

Наистина ли mSpy работи?

Ако конфигурирате приложението mSpy според дадените инструкции, то ще работи без проблеми на съвместими устройства. За да ви улеснят, те ще ви дадат инструкции за инсталиране по имейл, след като закупите абонамент. Можете също така да следвате инструкциите в таблото за управление на приложението. Ако срещнете някакви трудности, свържете се с нашия екип за поддръжка, който е на разположение 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Трябва ли да инсталирате mSpy на целевия телефон?

Да. ще ви е необходим физически достъп до устройството, към което се насочвате. Въпреки това то е неоткриваемо, ако следвате правилно процеса на инсталиране. Но за първоначалната конфигурация трябва да имате пряк достъп до целевия телефон.

Заключителни мисли

И накрая, ако се притеснявате, че съпругът ви изневерява на децата ви, прави грешки и попада в капана, не преследвайте повече намеците. mSpy може да реши проблемите ви. Ако искате легитимно приложение с неоткриваема функция, можете да му се доверите.

Да, липсата на безплатна пробна версия затруднява доверието, но лесните и достъпни планове са доста ценни. Така че опитайте и се доверете според опита си.

Оставете отговор:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *